– Ikke sats på gårsdagens teknologi

Mest å tape: – Ingenting er farligere enn å sitte stille når verden endrer seg. Derfor, er det ingen land som har mer å tape på sitte stille, enn oss som lever av olje. Og nettopp derfor, er vi tjent med å gå først, og trekke noen tunge lass, sa Zero-leder Marius Holm i årets Zero-tale og åpnet konferansen på Folketeateret, ser singing in the rain for tiden spilles, – en klimaforstyrrelse?
Mest å tape: – Ingenting er farligere enn å sitte stille når verden endrer seg. Derfor, er det ingen land som har mer å tape på sitte stille, enn oss som lever av olje. Og nettopp derfor, er vi tjent med å gå først, og trekke noen tunge lass, sa Zero-leder Marius Holm i årets Zero-tale og åpnet konferansen på Folketeateret, ser singing in the rain for tiden spilles, – en klimaforstyrrelse?

Marius Holm åpnet Zero-konferansen. Han er teknologioptimist. Men med Kina som fornybar-teknologimotor, er det grunn til det. – Norge må ikke bli hengende igjen i oljeinvesteringer med høy risiko i dette racet. Nå må det gjøres modige valg, sa Holm.

Wild bird flying, innledet Big Bangs Øystein Greni Zero-konferansen. Som nettopp skal bidra til at deltakerne får bedre oversikt over situasjonen. Språkguru Petter Schjerven inn­ledet med opprop og konstaterte at det var mange i salen i posisjoner som kan ta viktige beslutninger. Valgene vi alle gjør betyr noe, konkluderte Schjerven. Kanskje er det nettopp opp til alle disse deltakerne å være med å skape løsninger(?). I’ll make it up to you somehow, sang i alle fall Greni.

SHARE