Portrett: Langsiktige avtaler vil tjene hele verdikjeden

Den nye Allskogsdirektøren har bred erfaring fra både olje-, energi- og transportbransjen. har aldri opplevd å se så mange strategiske muligheter før. – Her ligger vegen ganske åpen, mener nykommeren i skogbransjen, Snorre Fridén Furberg. Tening: Knut Højhjelle for Norsk Skogbruk

Snorre Fridén Furberg er ingen skogbruker. Hans erfaring stammer fra henholdsvis olje-, energi- og transportsektorene. Og han tror det er mye å hente på bedre planlegging og logistikk i Allskog, der han er relativt nybakt direktør.

Furberg hadde sin første arbeidsdag da Arena-prosjektet i Trøndelag startet opp i oktober. En «flying start» med de rette folkene på skogbruksarenaen. Norsk Skogbruk møter ham på Arenas andre fellesmøte halvåret etter, når han har fått sittet seg litt varmere i direktørstolen i Norges lengste andelslag.

Les hele portrettet i Norsk Skogbruk nr 5.

SHARE