74 tonn på vegene og 60 tonn på broene

BILENTUSIAST: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen legger ikke skjul på at han liker seg i tunge og store biler. Foto Line Venn

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP) ble tatt godt imot på årets Skog og Tre konferanse. Her snakket han blant annet om utbedring av broer og tømmertransport på 74 tonn.

– Eg har et tett forhold til treindustrien. For eg har spelt klarinett gjennom hele opp- veksten og uten flis hadde eg ikke fått lyd i den, startet samferdselsminister Ketil Sol- vik Olsen til latter på Skog og Tre konferansen. Han var dessuten svært fornøyd med endringer som gjør det lettere å importere originale amerikanske biler, inkluderte store lastebiler. – Så for dere som drømmer om snutebiler ute i skogen er det bare å importere nå, sa den bilglade ministeren. Heller snutebiler enn snutebiller?

Les mer i Norsk Skogbruk nr 6

SHARE