Flytt Norsenga tømmerterminal til Brandval

Direktør i Bergene Holm Erland Løkken vil ha tømmerterminal til Brandval-saga si. Foto: Line Venn

Tekst: Administrerende direktør i Bergene Holm, Erland Løkken

Mens vi trenger mer areal for å kunne foredle mer norsk tømmer og skape flere norske arbeidsplasser, eksporteres det rekordstore volum ut av landet. Ingen av de foreslåtte alternative tømmerterminalene på Østlandet stimulerer til ytterligere nasjonal foredling og verdiskaping basert på norsk tømmer. Bergene Holm AS mener derfor den beste lokaliseringen for en ny tømmerterminal i Glåmdalen vil være vis á vis vårt sagbruk på Brandval. Det vil gi plass for vekst på sagbruket og større verdiskaping til gode for samfunnet, skriver administrerende direktør i Bergene Holm, Erland Løkken i dette debattinnlegget.

Se hele innlegget i Norsk Skogbruk nr 6.

SHARE