En annerledes studiestart

NATURLIG STEG: Mathias gikk over til skogfag etter landbruk på videregående. Det var på videregående at han fikk øynene opp for skogfag, og det virka som et interessant og sikkert utdanningsvalg. Og: ØNSKER EN VARIERT ARBEIDSHVERDAG: Maria har ikke helt lagt alle planene for veien videre på studiet, men hun er klar på at hun ønsker varierte arbeidsoppgaver når hun kommer ut i jobb. På ønskelisten står blant annet lærer på naturbruk videregående og skogbruksleder. FOTO: PRIVAT Og:

De færreste hadde en anelse om hvordan hverdagen skulle endre seg da koronapandemien brøt ut i midten av mars, og hvordan den skulle påvirke livene våre. En gruppe som har fått kjenne dette på kroppen er studentene, som i stor grad har gått over til digital undervisning. Norsk Skogbruk har snakket med to skogfag-studenter ved NMBU om hvordan det er å være fersk student under disse omstendighetene.

Se hele saken i Norsk Skogbruk nr 9. her:

SHARE